Elise website

Elise van der Put

Orthopedagoog – Master of Science
Geregistreerd bij het SKJ

Mail: e.vdput@praktijk-barendspijkers.nl

Biografie

Op zoek naar een masterstage kwam ik in contact met Praktijk Barend Spijkers, waarbij de oprechte betrokkenheid mij meteen aansprak. Een gevoel wat ik ook kinderen en ouders graag wil meegeven.

Mijn naam is Elise van der Put en ik ben afgestudeerd als orthopedagoge aan de Universiteit van Utrecht. In 2014 heb ik de opleiding pedagogiek afgerond, met als specialisatie ‘jeugdzorg’. Na afloop van deze studie wilde ik graag mijn kennis uitbreiden en mijzelf verder ontwikkelen, waardoor ik de master Clinical Child, Family and Education Studies aan de Universiteit van Utrecht heb afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel kennis opgedaan over verschillende leer- en ontwikkelingsproblemen, zoals ADHD, autisme, hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie etc.

Momenteel houd ik mij binnen Praktijk Barend Spijkers enerzijds bezig met psychodiagnostiek van leer- en ontwikkelingsproblemen, waarbij ik de moeilijkheden, maar ook de sterke punten van een kind in kaart breng. Op deze manier wil ik kinderen en ouders van een passend advies voorzien. Daarnaast houd ik mij bezig met de behandeling van ernstige dyslexie. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen zich gehoord en begrepen voelen, waarbij wij samen kijken naar wat het kind nodig heeft.