annefleur

Anne-Fleur van Drunen

Psychologe – Master of Science Geregistreerd bij het SKJ

Mail: a.vandrunen@praktijk-barendspijkers.nl

Biografie

Mijn naam is Anne-Fleur van Drunen en ik ben in 2022 afgestudeerd als Kind- en Jeugd Psychologe aan de Leiden Universiteit in Leiden. Tijdens mijn master heb ik stage gelopen bij Praktijk Barend Spijkers, waar ik de theorie in praktijk heb mogen brengen en veel heb geleerd over diagnostiek en dyslexie/sociaal-emotionele begeleiding.

Gedurende mijn studie is mijn passie om met kinderen en jongeren te werken verder gegroeid. Kinderen zijn van zichzelf nog vrij gevoelig, vrij en zorgeloos, maar ik heb gezien dat dit door bepaalde ervaringen kan verdwijnen. Ik zou er graag samen met hen achter willen komen waar hun kwaliteiten liggen, hoe zij deze kunnen inzetten en hen mogelijk te begeleiden bij het omgaan met/ verwerken van gevoelens en gedachten. Dit, zodat zij weer in hun kracht komen te staan. Dit vraagt om een goede afstemming, vertrouwen en een unieke benadering.

Binnen de praktijk houd ik mij bezig met het psychodiagnostisch onderzoek naar leer- en gedragsproblemen, het begeleiden van kinderen met ernstige dyslexie en de sociaal-emotionele begeleiding.