Adres

Paardenstraat 2,
5081 CH Hilvarenbeek

Parkeren

Wij vragen u uw auto niet te parkeren op de parkeerplaatsen op de binnenplaats bij de praktijk.

Telefoon

013 – 5130514

Email

info@praktijk-barendspijkers.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 – 17.00
Dinsdag 09.00 – 17.00
Woensdag 09.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 17.00
Vrijdag 09.00 – 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Klachtenregeling

Waar mensen met elkaar werken, kunnen misverstanden ontstaan of fouten worden gemaakt. Ondanks ons streven naar goede kwaliteit en dienstverlening, kan er iets niet geheel naar uw tevredenheid verlopen.

Wij stellen het op prijs wanneer u deze klacht met ons deelt, waarbij er altijd gekeken wordt hoe er tot een oplossing kan worden gekomen.

* Een klacht indienen bij uw psycholoog/orthopedagoog
Een rechtstreeks gesprek met de psycholoog/orthopedagoog is de prettigste en de snelste weg om tot een oplossing te komen. Hiervoor kunt u ons altijd telefonisch benaderen of een brief/email schrijven.

* Klachtenregeling NIP
Wij zijn lid van het NIP. Zij hebben voor klachten een College van Toezicht die de klachten in behandeling neemt. Nadere informatie hierover vindt u op www.psynip.nl.

* Klachtenregeling NVGzP
Als praktijk zijn wij lid van de NVGzP en aangesloten bij de klachtenregeling. U kunt altijd rechtstreeks gebruik maken van de NVGzP-klachtenregeling. Nadere informatie hierover vindt u op www.nvgzp.nl/public/klachtenregeling-NVGzP-voor-clienten.pdf.

Privacyreglement

Op alle gegevens die u aan ons verstrekt, is het beroepsgeheim van psychologen/orthopedagogen van toepassing en volgen wij de beroepscode van het NIP/NVO en NvZGP. Voor alle informatie die aan derden wordt verstrekt geldt dat te allen tijde uw toestemming nodig is.

De rapportage krijgt u toegestuurd via een beveiligde omgeving waarin u een wachtwoord kunt aanmaken en het rapport digitaal kunt downloaden. Wij maken hierbij gebruik van Praktijkdata. Dit digitale dossier is alleen toegankelijk voor ons als verantwoordelijk psycholoog/orthopedagoog en u.